Vacature Tekenaar

Vacature Tekenaar

Vacature tekenaar jachtinterieurbouw gezocht? Raaak Jachtinterieurbouw heeft altijd behoefte aan tekenaars van jachtinterieur. We zoeken ervaren en beginnende tekenaars.

Hoe u een baan vindt als tekenaar binnen deze uitdagende branche? Heel eenvoudig. U registreert zich online. Daarna kunt u direct reageren op onze vacatures.

[cta-banners]

Vacature tekenaar gezocht?

Behalve dat u zelf actief kunt zoeken op deze website, kunt u ook een Job Alert instellen. Kies als vakgebied: Engineering/Tekenaar/Projectleider/Architect en vul uw e-mailadres in. Daarna krijgt u automatisch een bericht als er een nieuwe vacature tekenaar voor de jachtinterieurbouw komt. Makkelijk, toch? En als u toch vragen heeft of registratie of sollicitatie: neem dan gerust contact op!

vacature tekenaar

Interieurtekenaar in opleiding

Werken als tekenaar in de jachtinterieurbouw is uitdagend en veelzijdig. De lat ligt hoog, want het eindresultaat moet tot in de kleinste details kloppen. Natuurlijk verschilt het per vacature wat er van u gevraagd wordt. Zo hebben we regelmatig stageplekken of zoeken we soms naar interieurtekenaars in opleiding. We verlangen dan geen jarenlange ervaring, maar wel een gedegen opleiding en een aantoonbare passie voor het ontwerpen van jachtinterieurs.

Skills

Vaardigheden technische tekenaar

Technische tekenaars dienen altijd te beschikken over 3d-tekensoftware. Daarnaast moet je technisch inzicht en vaardigheden hebben. En wat te denken van communicatieve vaardigheden? Bij het ontwerpen van een jachtinterieur heb je altijd te maken met meerdere partijen. Je zult dus moeten overleggen, samenwerken, goed moeten kunnen luisteren en heldere feedback geven.

Euro

Wat verdient iemand op de tekenkamer?

Wat een tekenaar in de jachtinterieurbouw verdient, hangt van diverse factoren af. Het moge duidelijk zijn: een beginnend interieurtekenaar verdient minder dan een leidinggevende van de tekenkamer. Om die reden kunnen we niet aangeven wat een tekenaar binnen de jachtinterieurbouw verdient.

[cta-banners]

Aan de slag als tekenaar

Wil je aan de slag als tekenaar? Registreer je dan meteen en scoor je vacature tekenaar op onze vacaturebank. Wij bieden exclusief banen aan in de jachtinterieurbouw. Vragen of opmerkingen? Aarzel niet, maar neem contact op.

Mijn naam is Jeffrey Duyzer 06 – 134 248 84 en ik hoor graag wat ik voor je kan doen!