Vacature Scheepstimmerman

vacature scheepstimmerman

Op zoek naar een vacature scheepstimmerman? Op deze website treft u altijd actuele vacatures aan op het gebied van jachtinterieurbouw. Ook de vacature scheepstimmerman vindt u zeer regelmatig op deze website. Klik hiernaast op de banner en bekijk direct de actuele vacatures. Helemaal onderaan deze tekst ziet u nog een banner. U kunt ook onderstaande video bekijken voor een korte uitleg (slechts 1 minuut!).

Spreekt de vacature u niet aan, maar wilt u wel een seintje krijgen als er een nieuwe vacature scheepstimmerman verschijnt? Schrijf u dan in op deze vacaturebank, dan bent u als eerste op de hoogte. De volgende onderwerpen over het werken als scheepstimmerman treft u aan op deze website:

scheepstimmerman vacature
Wel heel klassiek gereedschap van de timmerman…
  • Hoe wordt u scheepstimmerman?
  • Welke vaardigheden zijn belangrijk voor een scheepstimmerman?
  • Waar werkt een scheepstimmerman?
  • Wat verdient een scheepstimmerman?
  • Waar vind ik een actuele vacature scheepstimmerman?

Scheepstimmerman vacature

Een scheepstimmerman is niet zomaar een timmerman uit de bouw of een interieurtimmerman. De reden? Aan jachten stellen de eigenaren extreem hoge eisen. Ieder detail moet kloppen. Om die reden zijn er wel specifieke opleidingen, maar leer je toch vooral in de praktijk het vak. Bij het HMC college (Hout- en Meubileringscollege) heb je gerichte opleidingen, daarna volgt er stage en natuurlijk de praktijkopleiding. Veel scheepswerven vragen om scheepstimmermannen met ervaring, want alleen ervaren scheepstimmermannen zijn direct inzetbaar. Ook werken scheepstimmermannen vaak met massief hout.

logo hmc opbouw def

Natuurlijk dient een scheepstimmerman over specifieke vaardigheden te beschikken. Deze vaardigheden zijn voor een deel te leren, maar niet alles is te leren. Scheepstimmermannen zijn doorgaans nog perfectionistischer dan een andere timmerman. Vaardigheden die noodzakelijk zijn voor het ambacht zijn:

  1. Secuur zijn, zeer nauwkeurig werken.
  2. Professionele instelling (ieder detail moet perfect zijn).
  3. Technisch inzicht.
  4. Samenwerken met andere vakspecialisten (lassers, schilders, fineerders).
  5. Perfectionist.

 

hoogendoorn

Waar werkt de scheepstimmerman?

Een scheepstimmerman werkt vaak in de werkplaats van een scheepswerf. Maar niet alle werkzaamheden worden in de werf gedaan. Bij ons vindt u banen bij alle bekende aanbieders in deze branche. Denk aan: van der Meijden, Heesen Yachts, van der Loo en vele andere bekende aanbieders van hoogwaardig vakwerk op het gebied van de jachtinterieurbouw.

[cta-banners]

Soms werken scheepstimmermannen als onderaannemer bij een andere opdrachtgever of aan boord van een schip om een project af te ronden. In luxe jachten is er vaak op de meest bijzondere plekken werk dat gedaan moet worden. Het is een hele uitdaging om dit ruimteprobleem op te lossen, maar dat is één van de vele uitdagingen van het vak.

Geld

 

Wat verdient een scheepstimmerman?

Wat een scheepstimmerman verdient, hangt niet alleen af van zijn ervaring , maar ook van het soort CAO. Scheepstimmermannen werken voor uiteenlopende CAO’s, dat verschilt per bedrijf. Vraag er dus altijd naar welke CAO uw opdrachtgever hanteert. Natuurlijk verdient een zzp’er meer, maar daar staan extra kosten tegenover.

Loondienst of zzp?
Loondienst of zzp?

Actuele vacature scheepstimmerman?

Wij hebben regelmatig vacatures voor scheepstimmerman op deze website. Klik op onderstaande banner, dan ziet u direct ons actuele aanbod van vacatures. Indien we op dit moment geen vacature scheepstimmerman hebben, dan kunt u een Job Alert instellen. Dit werkt heel eenvoudig. U geeft aan dat u op zoek bent naar deze vacature en geeft uw e-mailadres op. Zodra we een nieuwe vacature hebben, krijgt u automatisch een seintje per e-mail.

Heeft u toch nog vragen over onze vacatures of het inschrijven op deze website? Geen probleem, u kunt altijd contact opnemen met Jeffrey Duyzer 06 – 134 248 84, uw contactpersoon op het gebied van de jachtinterieurbouw.

[cta-banners]