Vacature Meubelmaker

vacature meubelmaker

Op zoek naar een passende vacature meubelmaker? Wij hebben altijd uitdagende vacatures voor gemotiveerde meubelmakers. Onze vacaturebank is gespecialiseerd in de jachtinterieurbouw. Onze vacatures voor meubelmaker zijn dan ook altijd bij toonaangevende jachtbouwers.

Wilt u werken in deze bijzondere branche? Dat kan. U kunt direct passende vacatures zoeken door te klikken op de banner rechts of de banner onderaan deze tekst.

Hulp nodig bij uw online sollicitatie?

Behalve zoeken naar een actuele vacature meubelmaker, kunt u ook een Job Alert instellen. Het voordeel? U geeft aan welke functie u zoekt en dan krijgt u automatisch een e-mail als er een passende vacature online komt. Makkelijk, toch? En als u toch nog vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen. Mijn naam is Andreas Bouman en ik help u graag bij het vinden van uw ideale baan als meubelmaker in de jachtinterieurbouw.

vacature meubelmaker

Wat doet een meubelmaker?

Wat doet een meubelmaker in de jachtinterieurbouw? Vanzelfsprekend werkt de meubelmaker mee aan de meubels van het jachtinterieur. Er wordt veelvuldig gewerkt met exclusieve houtsoorten en de afwerking dient perfect te zijn. Afhankelijk van de grootte van de werf, voert de meubelmaker ook nog andere werkzaamheden uit. Denk aan: het hang- en sluitwerk, de plafonds, de trappen of andere delen van het jachtinterieur.
[cta-banners]
U werkt de werktekeningen uit en vaak wordt er bij vacatures op deze vacaturebank ervaring in de jachtinterieurbouw geëist. Dat geldt niet altijd: lees dus vooral de vacaturetekst zorgvuldig door voor u op een functie op solliciteert. Soms is er ruimte voor meubelmakers die net hun opleiding hebben afgerond of op zoek zijn naar een stagiair.

HMC

Hoe wordt u meubelmaker?

Er zijn opleidingen meubelmaker / scheepsinterieurbouwer die u voorbereiden op een functie als meubelmaker in deze sector. Een bekende opleider is het HMC uit Rotterdam. Stage lopen kan bijvoorbeeld bij de Klerk Binnenbouw, van der Loo Yacht Interiors of een andere bekende bouwers van jachtinterieurs. Na uw opleiding, is het belangrijk om zo snel mogelijk werkervaring op te doen. Een meubelmaker in deze branche perfectioneert zijn vaardigheden in de praktijk. Het is ambachtelijk werk en door ervaring leert men het vak steeds beter. Om die reden zijn ook oudere (en dus ervaren!) meubelmakers zeer welkom om te solliciteren bij de bouwers van jachtinterieurs.

vaardigheden meubelmaker

Welke vaardigheden zijn belangrijk?

Als meubelmaker in de jachtinterieurbouw zijn meerdere vaardigheden cruciaal. U bent perfectionist en alleen tevreden met de best denkbare afwerking. U werkt secuur, zonder dat dit ten koste gaat van uw werktempo, want doorgaans werkt men in een hoog tempo door. De deadline moet gehaald worden, zonder dat dit ten koste gaat van het eindresultaat. Daarnaast bent u een teamspeler, want een meubelmaker maakt niet in zijn eentje het jachtinterieur. Samen met andere technische professionals bent u verantwoordelijk voor het eindresultaat. Het is dus zaak dat u goed kunt communiceren met uw collega’s. Als u in een internationale omgeving wilt werken, wat voor sommige jachtbouwers geldt, dan is kennis van de Engelse taal geen overbodige luxe.

De vereiste vaardigheden op een rij:

  • Secuur, precies & nauwkeurig werken.
  • Geduld.
  • Motivatie (hard kunnen en willen werken).
  • Teamspeler.
  • Perfectionist.
  • Technisch inzicht / liefde voor het ambacht.

Machinaal Houtwerker

Waar werkt een meubelmaker?

Vacatures voor meubelmaker vindt u op deze vacaturebank alleen voor jachtinterieurbouwers. U vindt vacatures meubelmaker bij kleine en grote jachtbouwers. Hoe groter de jachten, hoe meer gespecialiseerd de werkzaamheden zijn. Waar gaat uw voorkeur naar uit? Soms wordt deze functie omschreven als jachtinterieurbouwer of scheepsinterieurbouwer, als er meer allround werkzaamheden van u worden verwacht. Bekende opdrachtgevers die hun vacatures op deze vacaturebank plaatsen zijn: Royal van Lent, Hoogendoorn, Struik en Hamerslag en diverse andere werkgevers binnen deze sector.

hoogendoorn

Hoe vindt u een vacature meubelmaker?

Ziet u een passende vacature meubelmaker die u aanspreekt? Reageren op een vacature meubelmaker is heel eenvoudig. Als u al bent geregistreerd, kunt u direct online solliciteren. Uw sollicitatie en CV komen direct binnen bij de verantwoordelijke persoon binnen het bedrijf. Bent u nog niet geregistreerd op deze vacaturebank? Dan dienst u dit eerst zelf te doen. Het is binnen een minuutje geregeld en als u hulp nodig heeft kunt u altijd even contact opnemen.

Nieuwsgierig naar actuele vacatures? Klik op onderstaande banner, dan ziet u meteen een overzicht van actuele vacatures voor de functie van meubelmaker. Wilt u spreken hoe wij uw naar een betere baan helpen? Neem dan contact op. Mijn naam is Jeffrey Duyzer en u kunt mij bereiken op: 06 – 134 248 84.

[cta-banners]