Vacature Machinaal Houtbewerker

vacature machinaal houtbewerker
Hout bewerken kan ook in de buitenlucht…

Een vacature machinaal houtbewerker gezocht? In onze vacaturebank vindt u altijd actuele vacatures op het gebied van machinale houtbewerking. Als machinaal houtbewerker werkt u aan de meest prestigieuze jachten. Hoe vindt u als machinaal houtbewerker een baan in deze bijzondere branche? Bekijk de video, dan heeft u in minder dan 1 minuut tijd een antwoord op deze vraag:

Wij zoeken vakmensen die mee willen bouwen aan deze jachten en hoge eisen aan zichzelf stellen. Alleen een perfecte afwerking is goed genoeg. Benieuwd naar een actuele vacature machinaal houtbewerker? Klik op de banner rechts of onderaan de tekst, dan ziet u de meest recente actuele vacatures.

vacature machinaal houtbewerker

Wat doet een machinaal houtbewerker?

Onze kandidaten zitten in het luxe segment en stellen hoge kwaliteitseisen. De meest bijzondere jachtinterieurs en meubelen worden gemaakt door de machinaal houtbewerkers. Werktekeningen worden gebruikt om een schitterend eindresultaat te maken. U stelt de machines in, voert kwaliteitscontroles uit en u werkt met massief hout, fineer en HPL.

[cta-banners]

Werkzaamheden die een machinaal houtbewerker in deze branche uitvoeren zijn:

  • Voorbereiding na ontvangst van de werktekeningen.
  • Schaven, zagen, frezen en bewerken van de diverse houtsoorten.
  • Zelfstandig bedienen van de machines.
  • Onderhoud uitvoeren op de machines.
  • CNC programmering uitvoeren.
  • Het maken van hulpgereedschap en mallen.

Machinaal Houtwerker

Welke vaardigheden zijn belangrijk?

Wie interesse heeft in een vacature machinaal houtbewerker, moet beschikken over de juiste opleiding, maar zeker ook de juiste instelling en vaardigheden. Zeker in de jachtinterieurbouw wordt een hoge mate van professionaliteit gevraagd, dikwijls is ervaring in de branche ook een harde eis.

De vaardigheden waar een goede machinaal houtbewerker over beschikt zijn:

  • Nauwkeurig kunnen werken.
  • Technisch inzicht.
  • Ervaring met software.
  • Teamspeler

Skills

Waar werkt de machinaal houtbewerker?

Een machinaal houtwerker kan natuurlijk op diverse plaatsen werken. Ook buiten de jachtinterieurbouw. In deze vacaturebank vindt u enkel vacatures binnen de jachtinterieurbouw. Om die reden ziet u hier vacatures bij jachtbouwers en jachtinterieurbouwers. Dit kunnen kleine jachtbouwers zijn, maar ook zeer grote scheepswerven. In zijn  algemeenheid geldt: hoe groter de jachtbouwer, hoe meer specialistisch uw werk zal zijn. Bij een kleine jachtbouwer zal u waarschijnlijk de software zelf moeten updaten of machines moeten repareren. Bij grotere bedrijven behoren deze werkzaamheden niet tot uw takenpakket.

Euro

Wat verdient een machinaal houtbewerker?

Of u nu  bij een grote of kleine jachtbouwer werkt: als machinaal houtbewerker verdient u volgens de CAO. Dat betekent dat u naar gelang uw ervaring meer verdient. Als u werkt als leidinggevende verdient u meer dan als u geen leiding geeft.

sollicitatievragen

Reageren op een vacature machinaal houtbewerker?

Wilt u werken als machinaal houtbewerker? Op deze website staan altijd actuele vacatures machinaal houtbewerker. U kunt klikken op de banner onderaan, inloggen en direct reageren. U kunt ook ervoor kiezen om een Job Alert in te stellen. Het voordeel? U kunt exact aangeven waar u naar op zoek bent. Zoekt u bijvoorbeeld een functie als machinaal houtbewerker in de provincie Zuid-Holland? Geef dit dan op, dan krijgt u direct een mailtje als er een nieuwe vacature online is. Als u vragen heeft of hulp nodig heeft, dan kunt u altijd contact opnemen. Mijn naam is Jeffrey Duyzer en ik hoor graag wat ik voor u kan doen. Direct bellen? Ook dat kan. Ik ben 24/7 te bereiken op: 06 – 134 248 84: u kunt bellen, of een sms of WhatsApp-bericht sturen.

[cta-banners]