Vacature Jachtinterieurbouwer

Jachtinterieurbouwer Vacature
Ook voor uw Jachtinterieurbouwer Vacature!

Op zoek naar een vacature jachtinterieurbouwer? Op deze pagina kunt u direct klikken naar onze actuele vacatures voor jachtinterieurbouwer. Klik op de banner rechts of onderaan, dan ziet u direct een overzicht van relevante en actuele vacatures. Kijkt u liever hoe u solliciteert als bouwer van jachtinterieurs? Dat kan ook. In onderstaande video leg ik in 1 minuut en 6 seconden uit, hoe u uw ideale vacature als jachtinterieurbouwer vindt!

Als er op dit moment geen relevante vacatures zijn, kunt u zich op deze website inschrijven. Het voordeel? U krijgt dan direct een seintje als er een relevante vacature jachtinterieurbouwer is en kunt als eerste reageren.

vacature jachtinterieurbouwer
Bouw je mee?

Reageren op vacature jachtinterieurbouwer?

Wilt u reageren op een vacature jachtinterieurbouwer? Als u interesse heeft in de functie van jachtinterieurbouwer, dan is het belangrijk dat u ervaring heeft en liefst ook beschikt over de juiste opleiding. Er zijn meerdere opleiders waar technische jongeren terecht kunnen. Een bekende en goede opleiding zit in Rotterdam, bij het HMC. Daarna kunt u stage lopen en dan bent u uiteindelijk klaar voor het echte werk.

[cta-banners]

De jachtbouwers zijn altijd op zoek naar gemotiveerde, maar vooral ervaren vakspecialisten. Hoe goed een opleiding ook is, het echte werk leert u toch vooral in de praktijk. Nadat u uw opleiding heeft voltooid, bent u pas na enkele jaren een volleerd en allround jachtinterieurbouwer.

vacature jachtinterieurbouwer

Wat doet een jachtinterieurbouwer?

Een jachtinterieurbouwer bouwt aan het interieur van jachten. Dat kunnen jachten zijn van een beperkte omvang, maar er bestaan ook luxe jachten tot ruim 100 meter lengte. Het is dan ook logisch dat bij de grotere jachtbouwers er meer specialisten zijn. Dat betekent dat u minder uiteenlopende werkzaamheden zult uitvoeren dan bij een kleinere jachtbouwer. Alles aan het interieur moet gebouwd worden. Maar reparaties komen ook voor. Denk aan: de plafonds, kasten, meubels, en alle andere zaken die men ziet aan de binnenzijde van jachten. Als bouwer van jachtinterieurs werkt u veel met massief hout en bent u een echte perfectionist.

Engels

Welke vaardigheden zijn belangrijk?

Luxe jachten vereisen een extreem hoog niveau van afwerking, dat betekent dat u niet zomaar kunt reageren op een ‘vacature jachtinterieurbouwer’. Opdrachtgevers eisen dat u zeer accuraat, nauwkeurig en perfectionistisch bent. Waar interieurbouwers naar centimeters kijken, letten de jachtinterieurbouwers op millimeters. Uiteraard beschikt u over technisch inzicht, een passie voor hout en kunt u goed in teamverband samenwerken. U werkt samen met andere vakspecialisten aan het jacht, dus u moet beschikken over goede communicatieve vaardigheden. Vaak werken er diverse nationaliteiten aan een jacht, bij grotere jachtbouwers wordt daarom verwacht dat u ook Engels spreekt.

Veilig

Hoe veilig is het beroep?

Natuurlijk dient men rekening te houden met allerlei veiligheidseisen. Geluid, stof en het werken met potentieel gevaarlijk gereedschap zorgen voor gevaarlijke werksituaties. Natuurlijk is een jachtinterieurbouwer hiervoor opgeleid, maar ook beschermende kleding en veiligheidsmaatregelen zijn belangrijk. Denk aan: mondkapjes, gehoorbescherming en andere maatregelen om de veiligheid van iedereen in de werkplaats te garanderen.

Heesen

Waar werkt de jachtinterieurbouwer?

Nederland is groot op het gebied van de jachtinterieurbouw. U vindt dan ook jachtinterieurbouwers door heel Nederland. Soms werken jachtinterieurbouwers bij een jachtbouwer, maar niet zelden werkt men als onderaannemer. Bekende opdrachtgevers binnen de jachtinterieurbouw zijn: Heesen Yachts, Feadship, van der Meijden (Hardinxveld-Giessendam), Hoogendoorn en Oceanco. Dit rijtje is verre van compleet, er zijn ook nog vele andere werkplaatsen waar men bouwt aan jachtinterieurs.

van-der-meijden

Wat verdient een jachtinterieurbouwer?

Wat een jachtinterieurbouwer verdient, hangt veelal samen met zijn werkervaring, maar ook hij gehouden is aan een CAO of als zelfstandige werkt. Natuurlijk zijn de exacte verdiensten afhankelijk van eventuele specialisatie en leidinggevende functies. Verdient een zelfstandige jachtinterieurbouwer meer? Bruto verdient een zzp’er meer, maar of hij op jaarbasis meer verdient, hangt af van het aantal gewerkte uren. Daarnaast moet een zelfstandige zelf betalen voor zijn sociale voorzieningen zoals pensioen en ziekteverzekering. Het is daarom lastig om de inkomsten van jachtinterieurbouwer in loondienst te vergelijken met een zelfstandige professional.

vacature jachtinterieurbouwer

Waar vindt u een vacature jachtinterieurbouwer?

Natuurlijk kunt u op meerdere vacaturebanken en bij diverse opdrachtgevers zoeken naar vacatures voor de functie van jachtinterieurbouwer. Het voordeel van deze vacaturebank? Dat is de specialisatie. Wij hebben enkel functies voor de jachtinterieurbouw, dus ook uw ideale vacature van jachtinterieurbouwer. U kunt klikken op de één van de banners op deze pagina, maar u kunt ook een Job Alert instellen. Dan krijgt u een e-mail als er een voor u interessante vacature online verschijnt. Heeft u vragen? Twijfel dan niet, maar neem contact op. Mijn naam is Jeffrey Duyzer en ik hoor graag van u. Bel mij op telefoonnummer: 06 – 134 248 84.

[cta-banners]