Vacature CNC Operator

Vacature CNC Operator

Op zoek naar een vacature CNC Operator? In onze vacaturebank hebben we altijd behoefte aan CNC Operators, liefst met ervaring in de jachtinterieurbouw.

Werken als CNC operator betekent dat u nauwkeurig werkt en een liefde heeft voor techniek. Op deze vacaturebank vindt u aantrekkelijke functies bij diverse scheepsinterieurbouwers door heel Nederland.
[cta-banners]
Vragen? Bel Andreas Bouman op 06-26795300, ik help u graag bij het vinden van uw ideale baan!

Vacature CNC Operator

Wat doet een CNC Operator?

Met verspanen bedoelen we het weghalen van materiaal. Dat weghalen gebeurt met gereedschap of met behulp van een geavanceerde machine. Dat ‘weghalen’ kan op verschillende manieren gebeuren. Denk bijvoorbeeld aan: slijpen, frezen, draaien, schaven of andere technieken. CNC Operator staat voor Computer Numerical Control. De CNC Operator is verantwoordelijk voor het op de juiste manier afstellen van de machine en het correct hanteren van het gereedschap.

vandermeijden7

Belangrijk is dus kennis van de gebruikte software, maar ook technisch inzicht en nauwkeurigheid is van groot belang. Voor deze functie zoeken we dus een technische Pietje Precies. In het vak van de CNC Operators telt iedere millimeter! Naast het bedienen van machines, kan de CNC operator soms ook andere taken uitvoeren. Bijvoorbeeld het schoonmaken, onderhouden of repareren van de machines kan behoren tot het takenpakket van de operator.

Logo_Jacht_Interieurbouw_square

Welke vaardigheden zijn belangrijk?

Om goed te functioneren als CNC operator is het belangrijk om over de volgende vaardigheden te beschikken:

  1. Technisch inzicht.
  2. Interesse in software.
  3. Accuraat / nauwkeurig kunnen werken.

Natuurlijk zijn soms ook andere vaardigheden van belang. Zo is het bij grote opdrachtgevers soms cruciaal om Engels te spreken, om goed te kunnen samenwerken met collega’s met een andere nationaliteit. Bij kleinere opdrachtgevers is dat geen harde eis. Een flexibele instelling wordt ook op prijs gesteld. Machines en software ontwikkelen zich continu, de bedieners van deze machines moeten om die reden continu op de hoogte blijven van deze technologische ontwikkelingen.

Nederland

Waar werkt de CNC operator?

Er zijn veel vacatures bij uiteenlopende bedrijven door heel Nederland. Op deze website vindt u uitsluitend functies van CNC Operators in de jachtinterieurbouw. Dat betekent dat u een bijdrage levert aan het bouwen van de mooiste jachten ter wereld. De jachtbouwers zijn gevestigd in iedere provincie in Nederland. Wilt u weten welke actuele openstaande vacatures er zijn? Dan kunt u klikken op de banner rechts of onderaan deze pagina.

Geld

Wat verdient een CNC operator?

De CNC Operator verdient altijd wat er volgens de CAO is afgesproken. Hoe meer ervaren u bent, hoe hoger uw loon is. De hoogte varieert tussen de 1700 en 2700 euro bruto per maand. De exacte hoogte van uw salaris is uiteraard afhankelijk van uw persoonlijke situatie.

Reageren op een vacature CNC operator

Wilt u reageren op een vacature CNC operator? Dat gaat heel eenvoudig op deze website. Zoek eerst een vacature waar u op wilt reageren. Als u al bent geregistreerd, dan kunt u direct online solliciteren. Bent u nog niet geregistreerd? Dan moet u zich eerst registreren, dan kunt u direct reageren. Het is ook mogelijk om een Job Alert in te stellen.
[cta-banners]
U geeft dan aan in welke vacatures u interesse heeft. Indien u werk zoekt als CNC Operator, dan kunt u dat instellen. U krijgt dan een e-mail als er een nieuwe vacature is binnen uw vakgebied. Zo hoeft u verder niets te doen en blijft u toch altijd op de hoogte.

Heeft u vragen over de vacature CNC Operator of één van de andere vacatures op deze website? Aarzel dan niet, maar neem gerust contact op. Mijn naam is Jeffrey Duyzer (06 – 134 248 84) en ik hoor graag waarmee ik u kan helpen.