Raaak Jachtinterieurbouw = online!

Raaak Jachtinterieurbouw = online! Werkzoekenden die een baan zoeken in de jachtinterieurbouw kunnen vanaf vandaag 1 maart 2016 gratis hun CV uploaden. Zij kunnen dan direct reageren op relevante vacatures. Daarnaast kan iedereen een Job Alert instellen. Het voordeel? Een Job Alert hoeft u maar eenmaal in te stellen. Als u ingeeft wat u zoekt, krijgt u automatisch een mailtje als we een passende vacature hebben. 

Welke beroepen komen online?

Direct een nieuwe baan zoeken? Klik op ‘Ik zoek een Baan’ en start met zoeken.Welke vacatures zullen hier online komen? Dat is dus alles op het gebied van de jachtinterieurbouw. Denk aan de volgende vakgebieden:

  1. Engineering (Engineer, Tekenaar, Architect)
  2. Projectmanagement.
  3. Werkvoorbereiding.
  4. Technische vakspecialisten (scheepstimmerman, jachtschilder)
  5. Overige functies voor de jachtinterieurbouw.

Het zijn de professionals die hun handen laten spreken en de mooiste jachtinterieurs ontwerpen en produceren.

Zoekt u personeel?

Werkgevers kunnen op deze website naar hun eigen omgeving. Rechtsboven kunnen zijn klikken op ‘Ik zoek Personeel’. Opdrachtgevers kunnen advertenties plaatsen en zo direct hun doelgroep bereiken. Door de specialisatie van deze vacaturebank, bereikt uw vacature direct de doelgroep. We kunnen uw advertentie ook extra onder de aandacht brengen. Een Uitgelichte Advertentie genereert veel meer aandacht. U profileert u met een logo, de vacature blijft bovenaan de zoekresultaten staan en uw vacature promoten we actief online. We promoten de vacature op onze eigen website, maar brengen deze ook actief onder de aandacht van uw doelgroep op Facebook en LinkedIn.

Kortom: een uitgelichte advertentie is dé manier om snel uw vacature te promoten.

Initiatief van Raaak Personeel

Andreas-2015Raaak Jachtinterbouw is een initiatief van Raaak Personeel. Deze uitzendketen heeft veel ervaring met het uitzenden van personeel in de jachtinterieurbouw en meerdere vestigingen verspreid door Nederland. Mijn naam is Andreas Bouman en ik zal mij fulltime bezighouden met deze nieuwe vacaturebank. Werkzoekenden kunnen hun vragen aan mij stellen, maar dat geldt ook voor opdrachtgevers. U kunt mij bereiken op 06-26795300, maar natuurlijk kunt u ook e-mailen. Als ik wat voor u kan doen, dan hoor ik het graag!


Tags:


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *