Solliciteer succesvol & netwerk!

Als je de enige sollicitant bent, heeft je sollicitatie meer kans van slagen. Dat is logisch. Hoe zorg je dat je de enige kandidaat bent voor een functie? Vaak lukt dat als je iemand kent binnen de organisatie. Schakel dus je netwerk in.  Je eigen netwerk wijst je op baankansen, nog voordat er vacatures zijn.

Onderzoek toont aan dat kansen die zich aandienen via je netwerk, vaker leiden tot een succesvolle sollicitatie. Zoek dus niet alleen via uitzendbureaus, kranten en vacaturebanken (hoe goed ook ;-), maar zet ook je netwerk in!

5 netwerken die je kunt inzetten: (meer…)

Lees meer

1ste partnerpagina is een feit!

Van der Meijden Luxury Interiors B.V. is de eerste officiële partner van Raaak Jachtinterieurbouw. Ik ben trots op onze eerste officiële partnerpagina. Samen staan we sterker. Het doel van Raaak Jachtinterieurbouw is om uit te groeien tot dé vacaturebank voor de jachtinterieurbouw. Uitgroeien tot de nummer 1 vacaturebank kan natuurlijk niet zonder opdrachtgevers uit deze bijzondere  branche. Daarom ben ik blij dat Van der Meijden deze stap heeft genomen en de eerste partnerpagina een feit is. Het doel van een partnerpagina is dat bedrijven zich online kunnen voorstellen aan de doelgroep: mensen die een baan overwegen in de jachtinterieurbouw.

Klik op de link om de partnerpagina te bekijken.

(meer…)

Lees meer

Makita Gereedschap Winnen?

 

De vacaturebank Raaak Jachtinterieurbouw heeft een geweldige actie. Deze actie is interessant voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe baan binnen de jachtinterieurbouw. Wat je kunt winnen? Eersteklas gereedschap van het kwaliteitsmerk Makita. Wat je moet doen? Als je via deze vacaturebank een baan vindt, krijgen de eerstvolgende 5 personen gegarandeerd een mooie prijs.

Nieuwsgierig? Lees hier alles over het winnen van Makita gereedschap.

Lees meer