Interview Eefje

eefje-andreas-cadeau-makita

Eefje solliciteerde via Raaak Jachtinterieurbouw bij Benteler. Het resultaat? Ze werd aangenomen als interieurtekenaar in opleiding! Andreas feliciteert Eefje met haar nieuwe baan en geeft haar namens Raaak Jachtinterieurbouw een cadeau.

Andreas: Gefeliciteerd met je nieuwe baan! Was het lastig om deze baan te vinden?

Eefje: Dank je! Eerlijk gezegd was het helemaal niet moeilijk. Ik zag de advertentie op jullie vacaturebank, solliciteerde en na enkele gesprekken was ik aangenomen. Gelijk raak dus!

Andreas: Zo! Sneller kan inderdaad niet! Had je wel de juiste werkervaring?

Eefje: Niet helemaal. Ik heb wel 8 jaar ervaring als meubelmaker in de luxe jachtinterieurbouw. Ik heb gewerkt bij Van der Meijden Luxury Interiors, Moonen Shipyards en Koninklijke de Vries in Aalsmeer. Ik ken de branche, maar moet nog veel leren over het vak van interieurtekenaar.

eefje-andreas-cadeau-bloemen
Andreas (Raaak), Neil (Benteler) & Eefje (Benteler)

Andreas: En, hoe zorg je voor de kennis?

Eefje: Benteler investeert veel in mij. Ik krijg een training in hun software, maar krijg ook cursussen in Bremen en Den Bosch. Binnenkort neem ik een kijkje bij een jachtinterieurbouwer waar Benteler mee samenwerkt. Ik word dus allround voorbereid op mijn toekomstige werk!

Andreas. Dat klinkt geweldig. In alle opzichten een echte uitdaging. Ik wens je heel veel succes met deze mooie kans en hoop dat je lang en met veel plezier werkt bij Benteler!

Eefje: Dankjewel, dat komt goed!

 

[cta-banners]