Gratis vacature plaatsen voor de jachtinterieurbouw?

Bent u actief binnen de jachtinterieurbouw? En heeft u openstaande vacatures?  Lees dan vooral even verder. Wij promoten nu onze vacaturebank voor de jachtinterieurbouw. Geen verplichtingen, geen haken en ogen, maar doelgericht en kosteloos uw vacature onder de aandacht brengen van ervaren vakmensen!

Plaats een gratis vacature op het gebied van Jachtinterieurbouw.

Vacature komt onder de aandacht van de doelgroep

Uw vacature komt direct onder de aandacht van uw doelgroep: mensen met ervaring binnen de jachtinterieurbouw. Deze aanbieding is tijdelijk en u kunt maximaal 5 gratis vacatures aanbieden.

De enige voorwaarde is dat het een vacature betreft binnen de jachtinterieurbouw.

Klinkt te mooi om waar te zijn? We geven u nog 5 voordelen.

5 voordelen van het plaatsen van een vacature op deze website:

  1. Uw vacature bereikt direct uw doelgroep op onze website.
  2. Uw vacature brengen we per e-mail actief onder de aandacht van mensen die bij ons staan ingeschreven.
  3. We promoten uwvacature op LinkedIn, Twitter & Facebook.
  4. De advertentie is (tijdelijk) gratis.
  5. Geen voorwaarden, geen verplichtingen.

sollicitatievragen

 

Vakmensen uit de jachtinterieurbouw

Raaak Jachtinterieurbouw groeit uit tot dé vacaturebank voor de jachtinterieurbouw. Wat we bieden? Onze vacaturebank wordt bezocht door ervaren vakmensen uit de jachtinterieurbouw.  Denk aan: fineerders, werkvoorbereiders, jachtinterieurbouwers, jachtschilders, maar we zijn er ook voor staffuncties als inkopers of ondersteunende functies secretaresses.

Dagelijks nieuwe inschrijvingen

Wij zijn er voor iedereen die werkzaam is of wil zijn in de jachtinterieurbouw. We zijn online sinds 1 maart 2016. Dagelijks schrijven vakmensen zich in en daardoor wordt de kans op een succesvolle match steeds groter.

vacature meubelmaker

Gratis vacature plaatsen is heel eenvoudig

Het plaatsen van een vacature op onze website is heel simpel. U mailt de vacaturetekst naar mij toe, dan plaats ik deze binnen enkele werkdagen. Kortom: het plaatsen van een gratis vacature is zo geregeld. Lees hier meer over het plaatsen van een vacature.

Heeft u vragen over het plaatsen van vacatures op onze gespecialiseerde vacaturebank? Wilt u meer informatie? Aarzel dan niet en neem contact op.

Mijn naam is Andreas Bouman en ik hoor graag van u!

 


Tags: