1ste partnerpagina is een feit!

Van der Meijden Luxury Interiors B.V. is de eerste officiële partner van Raaak Jachtinterieurbouw. Ik ben trots op onze eerste officiële partnerpagina. Samen staan we sterker. Het doel van Raaak Jachtinterieurbouw is om uit te groeien tot dé vacaturebank voor de jachtinterieurbouw. Uitgroeien tot de nummer 1 vacaturebank kan natuurlijk niet zonder opdrachtgevers uit deze bijzondere  branche. Daarom ben ik blij dat Van der Meijden deze stap heeft genomen en de eerste partnerpagina een feit is. Het doel van een partnerpagina is dat bedrijven zich online kunnen voorstellen aan de doelgroep: mensen die een baan overwegen in de jachtinterieurbouw.

Klik op de link om de partnerpagina te bekijken.

vandermeijden11

Vorige maand zijn we op bezoek geweest bij Van der Meijden. Ik was er samen met fotograaf Peter Arno Broer en videomarketeer Theo de Kleijn in Hardinxveld-Giessendam. Ik was er op één van hun locaties. Personeelsfunctionaris Therèse Groeneveld heeft ons die dag uitstekend begeleid en alle medewerkers hielpen enthousiast mee om mooie plaatjes te schieten.

vandermeijden10

In  de Alblasserwaard maken ze prachtige jachtinterieurs. Zij doen dat met een gedreven team van vakspecialisten. Het werkplezier én de trots op het ambacht dat zij beleven, komt hopelijk ook tot uiting in de foto’s die we hebben gemaakt.  Ook wilden we laten zien dat ambacht en hightech bij dit bedrijf hand in hand gaan.

Adriaan van Schoonhoven

Daarnaast interview ik Adriaan van Schoonhoven over de ideale kandidaat bij Van der Meijden uit Hardinxveld-Giessendam. Zijn belangrijkste eis was dat mensen de drive hebben om te leren en zichzelf continu willen ontwikkelen.

Kijk hier het interview terug:

Alles plaatjes, het artikel en de video bekijken? Klik dan naar onze eerste online partnerpagina.

Wilt u dat uw bedrijf ook in de schijnwerpers komt? Neem dan contact met mij op. Ieder bedrijf dat jachtinterieurs maakt en regelmatig nieuw personeel zoekt, mag partner worden van Raaak Jachtinterieurbouw. Mijn naam is Andreas Bouman. Als u mij belt of mailt, hoor ik graag wat de wensen zijn.


Tags: